Blogu' lu' Alin…

Noutati Fixi Crescent Suzuki

Luni, 13 februarie, au inceput testele oficiale WSBK la Phillip Island in Australia. Insa ceea ce parea o bucurie pt echipa Fixi Crescent Suzuki, care in sfarrsit au primit motoarele de la Yoshimura, s-a dovedit a fi pana la urma un ghinion.

n timpul noptii de dinaintea testului a plouat, iar pista a fost acoperita cu apa, chiar si dupa ce apa s-a mai scurs, pe circuit au mai ramas ceva balti. John Hopkins, care era deja dupa perioada de recuperare cu mana sa, conducand motocicleta specificatie 2011 cu ceva modificari, a facut un high-side si…a rupt mana dreapta, aceeasi pentru care a avut nevoie de recuperarea dupa amputarea unei bucati a unui deget. Acest lucru se intampla in timp ce Jack Valentine, team manager-ul echipei, chiar era multumit de timpii scosi de Hopkins.

Daca in prima zi s-au folosit motocicletele specificatie 2011, de a doua zi s-a trecut la motocicletele specificatie 2012. Dupa ceva probleme tehnice la partea electrica, Leon Camier s-a adaptat noii motociclete, insa a adauat ca mai este de munca la ea pentru a imbunatati timpii pe tur.

Josh Brooks, pilotul Tyco Suzuki din BSB, care l-a inlocuit pe Hopkins pt a treia zi oficiala de teste, s-a aratat nemultumit de set-up-ul motocicletei, deoarece nu se potrivea stilului sau, Suzuki-ul fiind setat pe stilul lui Hopkins. Catre finalul zilei deja era multumit cu set-up-ul furcii fata, insa la amortizorul spate a mai ramas de lucrat.

Valentine s-a declarat norocos ca l-a putut lua pe Brooks in echipa, deoarece este clar ca Hopkins nu va putea reveni la testele, antrenamentele si mai ales prima cursa a sezonului, ce incepe pe 26 februarie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s