Blogu' lu' Alin…

Lansare Ducati Streetfighter in Romania

“Ducatistii si iubitorii moto sunt invitati la Showroom Ducati Bucuresti, pe 25 februarie 2012, la orele 11, pentru a face cunostinta cu spiritul sportiv al unui Superbike si atitudinea unui Fighter.”

Aceasta este invitatia oficiala a dealerului Metrotehnica din Bucuresti, ce la ora actuala este reprezentantul oficial Ducati in Romania. Pe langa motocicletele aflate la parterul showroomului, veti gasi la etaj o zona dedicata accesoriilor si echipamentelor brand-ului.

Streetfighter 848 a fost lansat la Salonul de la Milano in 2011 si iata ca la nu prea multa vreme deja se afla in showroom-ul romanesc alaturi de Diavel, Monster, Hypermotard, Multistrada si linia Superbike. O alta noutate legata de aceasta motocicleta este faptul ca din fabrica va veni echipata cu noile Pirelli Diablo Rosso Corsa, despre care am mai vorbit intr-un articol anterior.

”Bestia” este derivata din sportiva 848, avand aceeasi ciclistica. Este dotata cu un motor Testastreta de 848 cmc, v-twin la 90 grade, sau 2 cilindrii in L, cum se mai zice despre motoarele Ducati. Streetfighter are 169 kg, mutate din loc de 132 CP, acestia fiind tinuti in frau de catre controlul tractiunii. De amortizoare s-au ocupat Ohlins, iar franele sunt rezultatul muncii celor de la Brembo.

Dupa o lansare interesanta a showroomului, anul trecut, iata ca acum cei de la Metrotehnica reusesc sa puna in scena o noua lansare, cea a lui Streetfighter, lucru care deja ma face sa visez cu ochii deschisi la lansarea lui 1199 Panigale, pe care o astept cu foarte mare interes.

In concluzie, toti cei ce iubesc Ducati si fenomenul moto, care sunt liberi in data de 25 februarie si care s-au saturat de atata frig si zapada, sunt asteptati de catre cei din echipa Metrotehnica Ducati Romania, pentru a sarbatori venirea in tara a “huliganului urban”, care este Ducati Streetfighter.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s