Blogu' lu' Alin…

Cel mai mare mozaic… din paine prajita

Laura Hadland, o englezoaica in varsta de 27 de ani, a recreat o fotografie a mamei sale in stil mozaic folosindu-se de 9.852 de felii de paine prajita! Mozaicul “prajit” a fost verificat de oficiali Guinness World Record, care l-au admis, mai apoi, in Cartea Recordurilor.

Pentru a crea mozaicul din paine prajita, Laura Hadland, din oraselul Warrington, Cheshire, Marea Britanie, a cumparat 600 de paini si a apelat la ajutorul a 40 de prieteni. Grupul s-a folosit de 9 aparate de prajit, toastere obisnuite, pe care le-au programat sa prajeasca painea la intensitati diferite, apoi au aranjat cele aproape 10.000 de felii pe o suprafata de 10 pe 13 metri. Intregul proces de asambalre al imaginii a durat in jur de 6 ore.

Laura, curator la Muzeul din Leicester, a fost ajutata in acest demers bizar, intreprins cu ocazia zilei de nastere a mamei ei, care a implinit 50 de ani, de prietenii ei de pe facebook , in cadrul unui proiect intreprins de HTC Wildfire Experience: un experiment desfasurat pe celebra retea de socializare online, care-si propuna sa reuneasca prieteni virtuali, care nu s-au vazut niciodata, in viata „reala” si sa participe la experimente haioase impreuna.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s