Blogu' lu' Alin…

Confederate Motorcycles ne prezinta X132 Hellcat

A treia generatie a cunoscutei motociclete custom Hellcat este aici! Se cheama X132 si este o creatie cu adevarat impresionanta. Numele vine de la un avion de vanatoare din cel de-Al Doilea Razboi Mondial, F6F Hellcat, si pastreaza mai multe trasaturi ale unui utilaj de lupta, mecanic, metalic si extrem de agresiv.X132 Hellcat este o motocicleta exclusivista. Mai ales daca ne uitam la pret. Americanii de la Confederate Motorcycles vor cere incepand cu anul viitor peste 45.000 de dolari pe fiecare exemplar vandut. Si asta pentru ca motocicletele lor sunt speciale, realizate manual, din cele mai bune materiale.

Motorul este un V-twin de 2.200 cmc ce produce 135 de cai putere, fiind realizat din aluminiu special pentru aviatie, numit 6061. Desi motorul vine de la specialistii S&S Copperhead, nefiind produs „in casa”, motocicleta este insa considerata a fi o rasa pura. Fiecare atelaj este conceput din cele mai bune materiale, pana la nivelul suruburilor, care sunt fabricate numai din aliaje extrem de usoare. La fel si jantele, care sunt din fibra de carbon. Totul, pentru ca aceasta motocicleta sa aiba numai 220 kg in greutate!

Atentia la detalii, materialele de ultima generatie si motorul realizat special pentru acest model, toate contribuie la un pret destul de maricel pentru o motocicleta. Cu cei 45.000 de dolari poti sa-ti cumperi trei motoare BMW S 1000 hellion, si tot iti mai raman bani sa le faci plinul un an de zile. Chiar si asa, Confederate planuieste sa fabrice doar 2 motociclete pe saptamana, incepand cu luna ianuarie, iar comenzi cu siguranta vor fi din plin.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s