Blogu' lu' Alin…

Yoshimura si Suzuki la WSBK 2012

Jack Valentine este de multa vreme managerul echipei Crescent Suzuki, din cadrul Campionatului Britanic de SuperBike, care se va ocupa mai departe de John Hopkins si de Leon Camier in sezonul 2012, cand aceasta echipa, sprijinita de catre Yoshimura, va intra in focurile Campionatului Mondial. Iata ce a declarat in conferinta de presa de astazi, 22 decembrie 2011.

“In mod normal, in aceasta perioada a anului, oamenii deja incep sa mai lase munca la o parte, insa noi la Crescent Suzuki inca lucram cu pedala de acceleratie la podea. Au mai sosit cateva piese noi iar echipa tehnica este ocupata sa termine motocicletele pentru a ajunge in Australia in anul ce urmeaza. Asta ar putea insemna o gramada de vreme la dispozitie, dar nu e chiar asa deoarece motocicletele trebuie sa fie gata construite, impachetate si trimise pe data de 6 februarie, asa ca de fapt suntem un pic in criza de timp.

Primul test official este pe data de 20 februarie, insa dorim sa participam la cateva sesiuni private de testare a motocicletelor cu o saptamana inainte, ceea ce reprezinta ca trebuie sa avem motocicletele gata atat pentru testele private, cat si pentru cele oficiale si apoi pentru weekend-ul de curse. Este o problema de organizare si logistica, insa avem o echipa de oameni cu multa experienta, asa ca sunt sigur ca o sa ne descurcam.

Perioada de recuperare fizica a lui John Hopkins s-a incheiat cu bine, si sunt bucuros sa va anunt ca mana lui arata bine iar degetele sunt vindecate. Miscarea din incheietura mainii e completa iar acum lucreaza la articulatiile degetelor. Doctorul sau e multumit de progresele facute si totul va fi bine pana sa plecam in Australia. Pentru sesiunea de acolo ii vom seta motocileta oarecum asemanator cu ceea ce a avut in Campionatul Britanic, asa ca va putea sa se suie pe ea imediat si sa se simta ca acasa. Dupa aceea va lucra la dezvoltarea motocicletei si a noilor componente, ca de obicei. Deja este nerabdator sa vada cum va decurge anul viitor si isi doreste sa incalece pe motocicleta cat mai repede.

Leon Camier a testat motocicleta la Portimao, destul de recent, asa ca el deja a inceput treaba. Doreste sa se simta mai confortabil pe ea si deja ne-a dat niste idei despre forma rezervorului, pentru a ascunde genunchii cat mai bine. Doreste sa obtina o pozitie cat mai aerodinamica cu putinta si sa “intre” in carene cat mai bine.

Cooperarea noastra cu Yoshimura d-abia a inceput: muncesc foarte mult si sunt nerebdatori ca si noi cu privire la sezonul viitor. Asteptam doua motoare de la ei la mijlocul lui ianuarie si odata ce le avem, putem termina asamblarea motocicletelor, le punem pe dyno-tester si le pregatim de transport in Australia. Va fi un pic la limita cu timpul, dar ne vom descurca.

Sunt chiar multumit de progresele pe care le facem. Avem pilotii pe care i-am dorit, echipa pe care ne-am dorit-o si asteptam incercarile anului viitor”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s