Blogu' lu' Alin…

Motocicletă cu aripi!

Robbie Maddison a sărit peste Canalul Corint din Grecia şi stabileste un nou record mondial!!!

Robbie Maddison este unul dintre cei mai cunoscuţi rideri de freestyle motocross din lume, iar pentru a practica o astfel de „meserie”, curajul este cuvântul de căpătâi. Joi dimineaţă, Robbie Maddison şi-a mai învins înca o dată teama şi a uimit milioane de oameni cu o săritură, de această dată peste Canalul Corint.

În vârstă de 28 de ani, australianul este într-o permanentă căutare de adrenalină, ca şi cum trick-urile spectaculoase pe care le execută în cadrul Red Bull X-Fighters nu ar fi suficiente.

n 2007 şi 2008, Maddison şi-a adjudecat trei recorduri mondiale, iar în 2009 a sarbatorit Anul Nou la Las Vegas, sărind 30 de metri peste Arcul de Triumf din Las Vegas. Ultima imagine care ne vine în minte cu Robbie este saltul peste Tower Bridge, din Londra, când a reuşit chiar să execute un backflip.

Multi rideri şi-au dorit să sară peste Canalul Corint, construit în 1893, însa australianul a fost primul care a şi reuşit. Şi-a accelerat Honda 500 până la 125 km/h, după care a traversat o distanţă de peste 80 de metri, la 95 de metri deasupra nivelului apei.

Singura problemă întâmpinată de Maddison a fost schimbarea suprafeţelor – de pe iarbă pe asfalt şi apoi o suprafaţă artificială, însă a depăşit cu brio şi această problema. „Să-ţi învingi frica, acesta este întotdeauna cea mai dificilă parte”, a spus Maddison.

Maddo pleacă din Grecia direct în Mexico City, pentru prima etapă a Campionatului Mondial Red Bull X-Fighters. Anul trecut, Maddison a fost vice-campion mondial, iar anul acesta se luptă pentru titlu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s