Blogu' lu' Alin…

Demonstraţie cu jacheta prevăzută cu airbag!

Pasionaţii de motoare au avut ocazia să vadă pe viu cum acţionează sistemul de protecţie oferit de jachetele MotoAir, singurele jachete cu airbag din România.

În cadrul evenimentului auto moto din parcarea Băneasa Shopping City, Sorin AXA a coordonat acrobaţiile echipei Stunt Team. Pentru a-i avertiza pe motociclişti asupra pericolelor la care se expun, Sorin a simulat un accident, în timpul căruia airbag-ul vestei Moto Air s-a umflat, atenuând şocul căzăturii.

 „Jachetele MotoAir cresc în mod real gradul de protecţie în cazul unei căzături, care poate fi periculoasă şi dureroasă, după cum am simţit pe propria-mi piele, şi la fel ca mine, multi alţi pasionaţi de motociclism. În jumătate de secundă jacheta se umflă şi protejează coloana, pieptul şi gâtul, de obicei cele mai afectate în cazul unei căzături”, a spus Sorin AXA, stunt rider profesionist.

Tehnologia jachetelor cu airbag permite ca în momentul în care un motociclist este aruncat din şa, airbag-ul să fie umflat automat şi instantaneu (0.2 – 0.5 secunde). O armură de extra-protecţie este creată astfel, iar riscul leziunilor la nivelul coloanei vertebrale, pieptului, rinichilor, gâtului şi celorlalte organe interne este redus semnificativ. Jachetele combină cel mai înalt nivel al performanţei şi tehnologiei în ceea ce priveşte siguranţa oferită motocicliştilor, cu cel mai recent design al gecilor pentru motociclism.

Eficienţa sistemului airbag din jachetele MOTOAIR a fost testată pentru timp de umflare şi impact de către Intertek ETL Entela, liderul de piaţă al sistemelor airbag pentru automobile. Entela testează în mod curent sistemele airbag Ford, GM, Chrysler şi Honda. Rezistenţa, durabilitatea şi comportamentul în condiţii reale de drum au fost testate şi analizate cu ajutorul înregistrărilor de mare viteză la Centrul pentru Analiză Avansată a Produselor (Center for Advanced Product Evaluation – CAPE) în California, USA.

Jachetele cu airbag MotoAir pot fi achiziţionate online de pe http://www.motoair.ro sau de la dealerii autorizaţi din Bucureşti şi din ţară: United Motors, Motto şi Moto Louis.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s