Blogu' lu' Alin…

Cate ceva despre logo-ul BMW

De-a lungul timpului, compania BMW a trecut prin mai multe etape. Initial s-a ocupat cu productia propulsoarelor pentru avioane, mai tarziu de motociclete si aparate electrocasnice, iar intr-un final s-au specializat in productia de automobile premium. Istoria BMW este una extrem de complexa, iar unul dintre punctele care a atras mereu atentia a fost inconfundabila emblema BMW. Vorbim de logo-ul actual al companiei, care respecta intr-o mare masura elementele initiale

Logo-ul BMW este si a fost dintotdeauna o emblema a seriozitatii si devotamentului pentru automobil. Acesta este format din patru cadrane ce alterneaza culorile alb si albastru si este considerata a fi o reprezentare grafica a unui propulsor de avion care se invarte in timpul zborului, deasupra cerului albastru. De asemenea, culorile alb si albastru sunt reprezentative pentru landul Bavaria. Deasupra acestor cadrane este inscriptionat acronimul BMW care provine de la “Bayerische Motoren Werke” (in engleza, Bavarian Motor Works).

De-a lungul timpului BMW a modificat de cateva ori emblema companiei, insa schimbarile au fost minore, logica imaginii si elementele cheie ramanand aceleasi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s