Blogu' lu' Alin…

Loris Capirossi si-a anuntat retragerea

Loris Capirossi (foto dreapta)

Una dintre figurile de referinta ale motomondialului de viteza, veteranul Loris Capirossi, si-a anuntat retragerea din activitatea      competitionala la finalul sezonului 2011.
De la debutul pe prima scena, produs in 1990 (!) la clasa 125 cmc, Capirossi a luat startul in 324 de Mari Premii, obtinand 29 de victorii si trei titluri mondiale – doua la clasa 125 cmc (1990 si 1991) si unul la clasa 250 cmc (1998).
„E un moment dificil pentru mine, sa spun ca aceasta va fi ultima mea cursa in Italia, pentru ca la finalul acestui sezon ma voi retrage”, a declarat Loris Capirossi intr-o emotionanta conferinta de presa organizata inaintea cursei de la Misano. „Nu a fost o decizie usor de luat, insa ma gandesc ca acesta este momentul potrivit pentru final. Mi-am spus de multe ori, da, nu, da, nu, insa cred ca aceasta este acum decizia corecta. Vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au sustinut, tuturor celor care mi-au fost alaturi pe parcursul acestor ani extraordinari”, a concluzionat campionul italian.

In acest an Capirossi concureaza pe o motocicleta Ducati a echipei Pramac. Italianul ocupa pozitia 16 in clasamentul general al pilotilor cu 29 de puncte. Ultima sa aparitie in MotoGP sa va produce pe 6 noiembrie in Marele Premiu al Comunitatii Valenciene.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s