Blogu' lu' Alin…

Istoria motocicletelor Suzuki

Istoria Suzuki are aproape 100 de ani, ea incepand in 1909, cand in Hamamatsu, Japonia, a luat fiinta Suzuki Loom Works!

In atentia internationala a ajuns insa pentru prima data prin producerea primei biciclete cu motor executata profesionist.

Primele motoare, montate pe biciclete, au fost produse dupa cel de-al doilea razboi mondial pentru a asigura mijloace de transport accesibile oricui, urmand ca in scurt timp sa iasa pe piata cu prima motocicleta.Experienta mixta in domeniul moto si auto le-a oferit celor de la Suzuki avantajul de a produce primul ATV, asa numitul QuadRunner 125, precursorul popularei linii de ATV-uri ce includ QuadSport Z250, QuadSport Z400 si QuadRacer R450 ca si versatilul KingQuad 750AXi 4×4 Power Steering.Astazi, Suzuki continua pe linia inovatiilor cu modele futuristice precum B-King si Hayabusa 1300 care din 1999 a reprezentat inceputul revolutiei in zona hypersport. Alte modele interesante sunt Gladius si GSR 600 aflate in stadiul lansarii pe piata.De asemenea Suzuki produce in continuare motociclete clasice ca Suzuki Bandit 1250 si modelul dual-sport DR650SE, precum si larga gama de cruisere din care amintim modelele Marauder si Boulevard.

Suzuki este unul din cei patru mari producatori de motociclete si detine victorii in fiecare competitie sportiva motorizata. Fie ca este de vorba de Supercross sau Motocross, competitii in care a participat cu motociclete din gama RM-Z, ori AMA sau World Superbike in care Suzuki a fost prezent cu ultraperformantele GSX-R, echipa a dovedit ca stie cum se construieste o motocicleta castigatoare atat pe pista cat si off road.Participarea la competitii a fost intotdeauna un punct forte al producatorului. De-a lungul anilor ’60 si ’70, Suzuki a fost o prezenta de marca pe scena curselor pe pista si off road.De la bicicleta cu motor Suzuki a ajuns sa fabrice motociclete foarte competitive, autovechicule, generatoare de putere, motoare pentru ambarcatiuni, chiar si locuinte prefabricate.Prin reprezentantul Suzuki, Redtor Automoto, aveti acces la cele mai noi realizari ale companiei Suzuki.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s