Blogu' lu' Alin…

Anvelope Barum

Marca de anvelope Barum s-a bucurat de o buna reputatie si isi consolideaza continuupozitia sa pe piata. De-a lungul ultimilor 70 de ani pe baza experientei acumulate,producatorul de cauciucuri Barum a crea anvelope in care puteti avea incredere. Locatiile de productie Barum se numara printre cele mai moderne din Europa si aici fiecare anvelopa in parte este supusa unor verificari stricte pentru a asigura performanta pe distante lungi si calitatea inainte ca aceasta sa paraseasca fabrica.Indiferent daca optati pentru anvelope de vara Barum sau/si cauciucuri de iarna Barum, puteti fi siguri ca alegeti o anvelopa care nu numai ca are un pret atractiv, ci care va va servi pentru mult timp. Urmatorul scurt rezumat va arata cum s-a dezvoltat compania dintr-un mic fabricant de incaltaminte intr-un producator de anvelope de mare succes.

1924 Producatorul de incaltaminte Bata fabrica talpi de cauciuc in Cehoslovacia.

1932 Costurile mari legate de transportul feroviar au sugerat companiei sa creeze propria flota de vehicule pentru transportarea marfurilor.

1934 Pentru a preveni costurile ridicate legate de importarea anvelopelor pentru propria flota de vehicule, compania se hotaraste se le produca pe cont propriu. Bata investeste masiv in domeniul anvelopelor.

1945 Companie mixta ale celor trei companii importante producatoare de cauciuc din Cehoslovacia – Bata in Zlín, Rubena in Náchod si Mitas. S-a infiintat compania Barum.

1966 Construirea fabricii actuale din Otrokovice.

1967 Prima anvelopa radiala este fabricata in fabrica din Zlín.

1972 Incepe productia de anvelope in Otrokovice. Fabricarea de anvelope este transferata din Zlín la Otrokovice.

1990 Se inregistreaza denumirea corporatiei “Barum Otrokovice”.

1992 Se semneaza un contract de societate-mixta cuContinental AG.

1993 In data de 1 martie , in urma acestui contract, se infiinteaza Barum Continental s.r.o. Group of Companies, Barum devenind astfel parte din Grupul Continental.

In prezent se implementeaza un program de investitii majore, avand ca obiectiv modernizarea fabricii Barum din Otrokovice. In momentul de fata este cea mai moderna fabrica de anvelope din Europa.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s